Autor: Violetta Riidas • 30. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna tulevad elamud psüühiliste erivajadustega inimestele

Paljassaare magusad krundid hakkavad vaikselt täituma.
Foto: google maps
Tallinna rajatakse psüühiliste erivajadustega inimestele 6 nelja korteriga elamut. Projekti toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Järgneva seitsme aasta jooksul, aastaks 2023, plaanib Eesti riik parandada nende psüühilise erivajadusega inimeste elamistingimusi, kes elavad suurtes erihooldekodudes. Kokku on sellel ajavahemikul plaanis luua vähemalt 1400 uut kvaliteetset teenuskohta, neist 1200 saavad olema uueks koduks praegu suurtes hooldekodudes elavatele inimestele. Üks teenusepakkujaid, kes uusi teenusekohti looma hakkab, on AS Hoolekandeteenused. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099