Viru Haigla müüb ülikallist BMWd

Viru Haigla müüb müügikuulutuste portaalis luksuslik seitsmenda seeria BMW, mis maksab 109 000 eurot.

Autode müügikuulutuste portaali on ilmunud müüki luksuslik seitsmenda seeria BMW, mis maksab 109 000 eurot. 4,4 liitrise mootori ja 330 kilovatise võimsusega auto puhul pole ka sisustuses kokku hoitud - nahkistmed, erinevad ekraanid nii ees- kui tagaistmetel jpm. Üllatavaks teeb selle kuulutuse see, et auto omanikuks on aktsiaselts Viru Haigla, kirjutas Delfi.

Kuigi Viru haigla on erahaigla, mis kuulub 1Care Grupp OÜ kaudu soomlasele Vesa Silaskivile, toimetab see haigekassa lepingute alusel (alla poole sissetulekutest on haigekassa teenused) ning koostööpartnerina ning seesugune sõiduk on ükskõik millise firma autopargis muljetavaldav.

Haigla tegevjuht Meelis Kukk möönis kuulutust kommenteerides, et tegemist on ametist lahkunud Viru Haigla nõukogu esimehe Arvo Antropovi (26) poolt kasutatud sõidukiga, mille kasutamise kulud kattis kokkuleppe alusel antud Antropov ise, mitte Viru Haigla. "Viru Haigla soovib nüüd sõiduki liisinglepingu lõpetada ning tegeleb seetõttu sõiduki müügi kui eelistatud ning soodsaima lahendusega," ütles Kukk. Nüüd kui nõukogu liige on ametist läinud, peab haigla juhatus siiski autot ülal pidama ja maksma kõrgeid liisingmakseid kuni mahamüümiseni.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.