Autor: Triin Tabur • 21. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IVKH peab sõltuvusravi prioriteediks muutma

Foto: Scanpix/PantherMedia
Sotsiaalministeeriumi asekantsler Maris Jesse pöördus läinud nädalal Ida-Viru Keskhaigla juhatuse esimehe Tarmo Bakleri poole, et juhtida tähelepanu vajadusele hakata Ida-Virumaal senisest aktiivsemalt tegelema sõltuvusravi pakkumisega.

Jesse toob Bakleri saadetud kirjas välja, et sotsiaalministeerium ja Tervise Arengu Instituut on aastaid näinud vajadust tugevdada ja laiendada sõltuvusravi ja sellega seotud rehabilitatsiooni teenuste pakkumist Ida-Virumaal. Ida-Viru Keskhaigla (IVKH), kui suurim tervishoiuteenuse osutaja piirkonnas, on selleks võtmetähtsusega, rõhutab asekantsler.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099