Autor: Siret Trull • 26. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kui palju on töötute seas meedikuid

Foto: Andras Kralla / ÄP
Töötuks registreerunute seas on nii ettevõtte juhte, juriste, finantsjuhte, omavalitsuste juhte kui meditsiinivaldkonna spetsialiste.

Äripäev on koostanud tabeli, kust on võimalik leida infot ka selle kohta, kui palju on töötuks registreerunute seas erinevate erialade esindajaid, sh arste. Vaadata saab ka seda, mis eriala arstid nad on ja mis maakonnas on nad end töötuks registreerinud. Sarnase info saab välja võtta meditsiiniõdede, farmatseutide, terapeutide ja laboritöötajate kohta. Tabelist leiate oma ametikaaslased nende viimase ametikoha järgi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099