Kuulutati välja konkurss kliinikumi preemiale

Tartu ülikooli emeriitprofessor Heidi-Ingrid Maaroos sai kliinikumi preemia eelmisel aastal.
Tartu ülikooli emeriitprofessor Heidi-Ingrid Maaroos sai kliinikumi preemia...

Kliinikumi preemiaga tunnustatakse teenekaid eesti arste, kes oma silmapaistva tegevusega on andnud olulise panuse Eesti tervishoiu ja ühiskonnaelu arengusse, on kaasa aidanud Eesti tervishoiu maine tõstmisele üldsuse silmis ning Eesti inimese tervise parandamisele.

Preemiastatuudi kohaselt on kandidaatide esitamise õigus kõikidel Eesti tervishoiuasutustel ja erialaseltsidel, Tartu ülikooli meditsiiniteaduste valdkonnal, Eesti Arstide Liidul ja Eesti Haiglate Liidul. Iga institutsioon saab üles seada ühe kandidaadi. Vastavalt statuudile võib ühele isikule preemia määrata üks kord.
 
Kliinikumi preemia antakse tänavu välja kahekümnendat korda. Eelnevail aastatel on preemia laureaadiks valitud  prof emer Arvo Tikk, prof emer Endel Tünder, prof emer Vello Salupere, prof emer Ain-Elmar Kaasik, dr Vello Ilmoja, prof Toomas Sulling, prof emer Lembit Allikmets, prof emer Karl Kull ja prof emer Rein Teesalu, dots emer Jüri Samarütel, dr Kaljo Mitt, dr Urmo Kööbi, prof emer Tiit Haviko, dr Andres Ellama, prof emer Ants Peetsalu, dots emer Silvia Russak, dr Peeter Mardna, prof emer Tiina Talvik ja prof emer Heidi-Ingrid Maaroos.
 
Preemiakandidaatide andmed palutakse saata koos kirjaliku elulookirjelduse ja lühikese põhjendusega 20. aprilliks 2018 e-posti aadressile kliinikum@kliinikum.ee

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.