Kelt: proviisorkond on suure pinge all

Kaidi Kelt
BENU apteegiketi juht Kaidi Kelt Viru väljakul asuvas apteegis, kust see kui...

BENU apteegi juht Kaidi Kelt vastas Meditsiiniuudiste küsimusele, kuidas praegune ärev olukord haruapteekidega mõjutab apteekide igapäevast tööd ja õhkkonda.

Kaidi Kelt: "Muidugi on igasugune määramatus ebamugav. Paljud on elus kogenud töö juures juhivahetust, paljud ka tööandja omaniku vahetust, need protsessid tekitavad alati turbulentse. Antud juhul on proviisorkond veel enamgi pinge all, sest õhus ripub küsimus mitte ainult töökoha omanikuvahetusest vaid ka risk, et väga määramatus olukorras tuleb hakata muu võimaluse puudusel ise ettevõtet looma. Eestis on veidi üle 900 proviisori, aga vaid veidi üle 100 on ise aja jooksul hakanud apteeki pidama. See tähendab, et valdav enamik on valinud töövõtja rolli. Muidugi on meil ühe suurema apteekreid ühendava tööandjana vaja oma inimesi toetada ja neile tuleviku osas niipalju kindlust anda kui võimalik. Samas apteekide igapäevatöö jätkub samamoodi nagu varem ning ootame selgust nii apteekide sundvõõrandamise kui ka haruapteekide sulgemise küsimuses."

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.