Autor: Siret Trull • 26. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: Meedikud rääkisid eesnäärmest

Koostööseminar „Eesnääre“ toimus Põhja-Eesti Regionaalhaiglaja Eesti Nukleaarmeditsiini Seltsi eestvedamisel
Foto: Terje Lepp
Reedel toimus Tallinnas rahvusvaheline interdistsiplinaarne koostööseminar "Eesnääre", kustoimus eesnäärme vähi tänapäevase käsitlusmeetodi ravinostika ehk prostanostika esmatutvustus Eestis.

Interdistsiplinaarsete koostööseminaride kontseptsiooni autor, regionaalhaigla nukleaarmeditsiiini osakonna juhataja professor Sergei Nazarenko selgitas seminari teemavalikut: „Tegemist on üliolulise meditsiinilise ja sotsiaalse probleemiga. Eeldatava eluea kasvades puudutab eesnäärme vähk pea igat perekonda. Arstiteaduslikust aspektist on teemaks, millised diagnoosimis- ja ravimodaliteedid on tervishoiu käsutuses ja kas neid vajadusel rakendatakse.“ 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099