Autor: Siret Trull • 14. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium ei plaani tervishoiutöötajate loetelu laiendada

??lemarsti s?µnul kasutavad radioloogid oma t?¶?¶s radioloogiaalaseid raamatuid igap?¤evaselt.
Foto: Erik Prozes
Radioloogiatehnikute esindusorganisatsioonid pöördusid ministeeriumi poole ettepanekuga lisada radioloogiatehnikud tervishoiutöötajateks, kuid ministeeriumi teatel ei ole neil hetkel kavas vastavas loetelus muudatusi teha.

Eesti Radioloogia Ühing, Ultrahelispetsialistide Selts ja Radioloogiatehnikute Ühing pöördusid aprillis sotsiaalministeeriumi poole ettepanekuga reguleerida riiklikul tasandil reguleerida radioloogiatehniku kutse ning lisada radioloogiatehnikud tervishoiutöötajateks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099