Kliinik32 tegi hea aastatulemuse

Brit Pensa, Kliinik 32 juhataja
Brit Pensa, Kliinik 32 juhataja

OÜ Kliinik32 saavutas 2017. aastal veidi enam kui 3,7 miljonilise aastakäibe. Tänavu loodetakse käivet veelgi kasvatada.

2016. aastaga võrreldes käive eelmisel aastal kasvas: 2016. aastal oli käive 3,3 miljonit. Aruandeaasta kasum jäi aga eelnevale alla: 2017. aastal oli kasum 78 614 eurot, 2016. aastal 212 431 eurot. Kasum jaotatakse dividendideks.

Kliinik 32 on implantoloogia- ja parodontoloogia keskus, kus lisaks kirurgilistele protseduuridele ja igemehaiguste ravile pakutakse hambaravi-, ortodontia-, proteesi- ja suuhügienisti teenuseid. Kliinik 32 meeskond koosneb ligi 45 arstist ja assistendist: sellega ollakse üks suuremaid kliinikuid Eestis. Tööjõukulu 2017. aastal oli 1 817 478 eurot (töötajate keskmine arv taandatuna täistööajale 41), aasta varem 1 510 669 eurot (töötajate keskmine arv taandatuna täistööajale 39).

Kliinikul on üheksa kaasaegse tehnikaga sisustatud hambaravikabinetti ning kaks kirurgilisteks protseduurideks mõeldud spetsiaalset operatsioonisaali. Käesoleval aastal tahetakse liikuda digitaliseerimise suunas ja võtta kasutusse suusisesed skännerid, mis võimaldavad kiiremini ja patsientide jaoks mugavamalt proteesimistöid planeerida ning teostada.

2018. aastal on kliiniku peaeesmärgiks jätkata kõrge kvaliteediga interdistsiplinaarse hambaraviteenuse pakkumist. Ekspordi osas jätkatakse koostööd seniste Soome arstidega, nende suunatud patsientide ravimisel. Kliinik on ka klastri Medicine Estonia üks juhtpartneritest.

2018. aastal tahetakse saavutada kogukäibeks ligi 3,8 miljoni eurot.

Oma esinduskliiniku Kliinik 32 avasid hambaarstid Lauri Vahtra, Piret Väli, Kirsten Nigul, Triin Lindma, Reet Pallase ja Anton Garajev 2007. aasta detsembris. 2011. aastast kuulub osanike hulka ka Martin Martma, 2015. aastast Laura Aluoja.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.