Huvi füsioteraapia eriala vastu on suur

Esmakordselt Tallinnas avatavale Tartu Tervishoiu Kõrgkooli füsioterapeudi õppekava ühele õppekohale kandideeris 3,6 inimest.

Kõrgkooli talvisel vastuvõtul laekus füsioteraapia õppekava 20 õppekohale 67 sisseastumisavaldust. Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppekorralduse osakonna juhataja Eve Müüri sõnul on tal hea meel, et vastuvõtt on kulgenud positiivses võtmes.

„Õe erialale kandideerijate hulk on korralik ja mõnevõrra isegi üllatav on suur huvi osakoormusega õppe, füsioterapeudi eriala vastu. On ju tegemist neli ja pool aastat kestva tasulise õppega,“ märkis Müür.

Füsioteraapia eriala kursuse õppetöö hakkab toimuma Tallinnas kõrgkooli koostööpartneri Astangu Kutserehabilitatsioon Keskuse ruumides. Lisaks füsioterapeudi õppekavale oli võimalik kandideerida õe põhiõppe õppekavale, kuhu esitati kokku 144 sisseastumisavaldust. Õe õppekava õppetöö toimub traditsiooniliselt Tartus. Talviste sisseastujate avaaktus toimub 11. veebruaril  ning õpinguid alustab 98 uut esmakursuslast.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

26. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.