Autor: Meditsiiniuudised • 24. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas arutatakse Eesti tervishoiusüsteemi tulevikukindluse üle

30. jaanuaril toimub Tallinnas Riigikogu Komandandi majas kell 11:00–13:00 seminar, kus vaadatakse Eesti tervishoiu hetkeolukorda Euroopa riikide võrdluses, baseerudes veebikeskkonna FutureProofing Healthcare: The Sustainability Index tutvustamisele ja analüüsile.
Rinnavähi varajane avastamine tagab efektiivsema ravi.
Foto: PantherMedia

Seminaril „Liider või mahajääja? Eesti tervishoid ja rinnavähiravi Euroopa võrdluses“ räägivad uuringust ja Eesti tulemustest Andres Võrk Tartu Ülikoolist ja Bogi Eliasen Kopenhaageni Tuleviku-uuringute instituudist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099