Autor: Aet Trisberg • 27. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiamet panustab bioloogilistele ravimitele

Ravimiametil valmis järgmise nelja aasta arengustrateegia, milles olulisel kohal on valmisoleku suurendamine bioloogiliste ravimite ja uudsete tehnoloogiatega tegelemiseks.
Ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp
Foto: Julia-Maria Linna

„Tahame nelja aastaga luua uue taseme uudsete bioloogiliste ravimite vallas. Kui täna kasutame selleks palju teiste riikide teadmisi, siis nüüd plaanime arendada Eestis vastava teadmisega spetsialiste ning tuua Eestisse ka vastavad tööd ja võimalused,“ ütles ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp. „Eesti jaoks otsustasime, et on vaja luua bioloogiliste ravimite kvaliteedi ja mittekliiniliste teadusuuringute hindamise pädevus ning laiendada koosseisuliste ekspertide koolitust väljapoole praeguseid kliinilisi valdkondi, ennekõike vähiravimite alal.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099