Autor: Aet Trisberg • 26. aprill 2019

Tanel Kiik: ma ei lähe ebaõnnestuma

Esmaspäeval sotsiaalministri ametis alustav keskerakondlane Tanel Kiik (30) ütles eilses ETV saates „Esimene stuudio“, et ei lähe sinna ametisse ebaõnnestuma ning et vanus ei määra inimese võimekust ja kogemust.
Peagi sotsiaalministri ametis alustav Tanel Kiik arvab, et ravijärjekordade lühendamise üks võtmekohti on digilahendused.
Foto: Liis Treimann

Kiik rääkis saates, et võttis sotsiaalministri koha vastu, kuna see valdkond on tema jaoks huvitav ja väljakutseterohke ning see valdkond mitte ei tekita probleeme, vaid aitab neid lahendada. „See on ministeerium, mis aitab inimesi paremale elujärjele, tagab parema tervise, aitab tagasi neid tööturule, vajadusel sotsiaalseid probleeme lahendada. Minu jaoks on see väga südamelähedane valdkond.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708