Autor: Meditsiiniuudised • 20. mai 2019

Kliinikum suurendas naistekliiniku patsientide privaatsust

Tartu Ülikooli Kliinikumi naistekliinikus on alates maikuust kasutusel uus järjekorrasüsteem, et pakkuda senisest enam privaatsust kabineti ukse taga ootavatele patsientidele.
Kliinikum võttis patsientide tagasiside kuulda ja paigaldas naistenõuandla kabineti uksele elektroonilise tabloo.
Foto: PantherMedia

Naistenõuandla arst-õppejõu Pille Vaasi sõnul tehti muudatus lähtuvalt patsientide tagasisidest. „Patsiendid on rahuloluküsitlustes korduvalt esile toonud, et nad eelistaksid suuremat privaatsust ning mitte nime järgi kabinetti sisse kutsumist. Seetõttu paigaldasimegi iga naistenõuandla kabineti uksele elektroonilise tabloo, mis näitab nii järjekorranumbrit kui ka seda, kas kabinet on hõivatud,“ rääks Vaas. Uus järjekorrasüsteem peaks leevendama ka seda, et olenemata vastuvõtukabinettide uksel kirjas olevast palvest siseneda vaid kutsel, tuleb ette ootamatuid sisenemisi kabinetti, mis omakorda võivad häirida vastuvõtul olevat patsienti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708