Autor: Meditsiiniuudised • 18. juuni 2019

Merike Kull saab laste tervise edendamise eest Tartu medali

Tartu Ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi liikumislabori juhataja, tervisekasvatuse lektor Merike Kull on andnud hindamatu panuse, et Tartu ja Eesti õpilased saaksid olla füüsiliselt ja vaimselt tervemad. Tartu linn tunnustab Kulli tehtud tööd linna aumärgiga.
Merike Kulli juhitud liikumislabori ja erinevate koolide koostöö on andnud tuhandetele Eesti lastele võimaluse õppida tervislikumas koolikeskkonnas – nautida kehaliselt aktiivsemaid vahetunni ja ainetunni tegevusi ning liikumist soosivat koolipäeva ülesehitust.
Foto: PantherMedia

Merike Kull avaldas heameelt, et Tartu Ülikooli algatatud teadusprojekt, mille eesmärk on laste vähese liikumisaktiivsuse probleemile lahenduste otsimine, on leidnud ühiskonnas tugevat kandepinda. „Tunnustus tähendab eelkõige seda, et oleme õigel teel – laste tervis ja liikumine on valdkond, mis vajab üha enam teadlikku tähelepanu meie nn istuval ajastul,“ sõnas Kull.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708