Autor: Aet Trisberg • 21. juuni 2019

Eduka silmakliiniku omanik vähendas 4 korda töötasu ja võtab tulu dividendidena

OÜ Nõmme Silmakeskus teenis 2018. aastal 1,36 miljoni eurose käibe juures 0,39 miljonit eurot tegevuskasumit. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas 10% ja tegevuskasumi rentaablus oli 29%. Ettevõtte juhataja Tõnu Kuddu töötasu vähenes kahe aastaga neli korda, samas võtab ta ettevõttest tulu välja dividendidena.
OÜ Nõmme Silmakeskus on spetsialiseerunud hallkae ehk katarakti opereerimisele.
Foto: PantherMedia

OÜ Nõmme Silmakeskus on spetsialiseerunud hallkae ehk katarakti opereerimisele alates aastast 1994 ning enamus teenuste rahastamisest on kaetud Eesti Haigekassaga sõlmitud lepingutega. 2018. aastal pakkus OÜ Nõmme Silmakeskus lisaks operatsioonidele ka ambulatoorset silmaarsti vastuvõttu, optometristi teenust ja prillide müüki.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099