Autor: Aet Trisberg • 28. august 2019

Mida lubati hea tahte koostöökokkuleppes?

Meenutame, millised olid selle aasta märtsis sõlmitud hea tahte koostöökokkuleppe „Perearstiabi jätkusuutlikkuse tagamine“ eesmärgid, millele kirjutasid alla Eesti Perearstide Selts, Eesti Haigekassa, sotsiaalministeerium ja terviseamet.
Koostöökokkuleppele kirjutasid 19. märtsil 2019 alla toonane sotsiaalminister Riina Sikkut, Eesti Perearstidse Seltsi juht Le Vallikivi, terviseameti juht Merike Jürilo ja haigekassa juhatuse esimees Rain Laane.
Foto: Rene Suurkaev

Koostöökokkuleppes sätestati, et esmatasandi arstiabi jätkusuutlikkus on riiklikult oluline tervishoiukorralduslik prioriteet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099