Autor: Kadi Heinsalu • 4. september 2019

RAADIO: apteegireform ei täida eesmärke

BENU apteegiketi juht Kaidi Kelt
Foto: Raul Mee
Kolmapäeval Äripäeva raadios apteegireformi üle arutanud BENU Apteek Eesti jaemüügi direktor Kaidi Kelt ja Triniti vandeadvokaat Tanel Kalaus tõdesid, et eesmärke reform ei täida, kuna puuduvad nii uuringud selle vajalikkusest kui ka kindlus, et tulevikus midagi paremaks muutub.

Saade oli eetris advokaadibüroo Triniti toetusega saatena. Nii Kaidi Kelt kui ka Tanel Kalaus ütlesid, et hea oleks pikendada reformi üleminekuperioodi, et töötada välja mingi mõistlikum regulatsioon. „Teha ära see kodutöö, et mis on enne tegemata,“ lisas Kalaus. Kelt lisas, et kindlasti tekib variomanikke, vesi läheb sogaseks, sest ei teata, kes tegelikult apteeki peab.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099