Autor: Aet Trisberg • 6. september 2019

Sotsiaalministeerium soovib kuumutatavatele tubakatoodetele eraldi regulatsiooni

Sotsiaalministeerium ja -minister ei toeta kehtivat e-sigareti regulatsiooni liberaliseerivaid ettepanekuid, teatas sotsiaalministeeriumi esindaja vastulausena Äripäeva raadios kõlanud väitele nagu seisaks Tanel Kiik raske valiku ees.
Sotsiaalminister Tanel Kiik pooldab kuumutatud tubakatoodetele eraldi regulatsiooni loomist.
Foto: Andras Kralla

„Nii sotsiaalminister Tanel Kiik, endine tervise- ja tööminister Riina Sikkut kui ka sotsiaalministeeriumi tervisevaldkonna asekantsler Maris Jesse on korduvalt väljendanud riigikogu liikmetele tubakaseaduse muudatuste kohta sama seisukohta – toetust kuumutatud tubakatoodetele eraldi regulatsiooni loomisele,“ teatas sotsiaalministeeriumi kommunikatsioonijuht Karin Volmer. „Igasugused väited nagu oleks sotsiaalminister kuumutatud tubakatoodete turule lubamise vastu, on puhas vale.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708