Autor: Aet Trisberg • 2. oktoober 2019

Apteegituru osapooled teevad üksteise võidu küsitlusi

Apteegireformi osapooled on tellinud reformi valguses mitmeid elanike seas läbi viidud küsitlusi, millest selgub, et apteegiteenusega ollakse väga rahul. Apteegireformi olemus jääb aga inimestele mõistetamatuks.
Kantar Emori uuringust selgus, et 93% elanikest soovib osta apteegist peale ravimite ka teisi tooteid. Näiteks toodi välja, et apteegist soovib 83% vastanutest osta meditsiiniseadmeid (nt termomeeter ja vererõhuaparaat), 73% vitamiine, mineraale ja muid toidulisandeid, 65% ravimtaimi ja raviteed ning 47% apteegikosmeetikat.
Foto: Marko Saarm

Eesti Apteekide Ühenduse tellitud ja Kantar Emori poolt septembris läbi viidud uuringust selgub, et 99% Eesti elanikest on apteegiteenusega rahul ja see on hästi kättesaadav.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099