Autor: Meditsiiniuudised • 2. oktoober 2019

Apteeke oodatakse osalema kvaliteediuuringus

Apteegiteenuse kvaliteedijuhise töörühm kuulutas välja apteekide tegevust ja pakutava teenuse kvaliteeti kaardistava üle-Eestilise uuringu, milles osalenud silmapaistvaimatele apteekidele antakse Apteegi Oskari auhind.
Kiisa apteek pälvis Apteegi Oskari tunnustuse 2017. aastal. Pildil omanik ja proviisor Kirsti Vihermäe.
Foto: Raul Mee

Apteegid saavad uuringus osaleda kuni 7. oktoobrini. „Eesti apteegid on tublid ja patsientidele orienteeritud ning nende tehtud töö väärib suuremat tunnustust ja märkamist. Seepärast tunnustame iga paari aasta järel Eesti apteeke Apteegi Oskari auhinnaga,“ seisab proviisorite koja pressiteates.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099