Autor: Meditsiiniuudised • 25. oktoober 2019

Kohus: omandinõuet ei pidanud kohaldama, kui taotlus esitati varem

23. oktoobril tegi Tartu Ringkonnakohus otsuse, mille kohaselt oli Ravimiametil tegevusloa andmine Samfred OÜ-le põhjendatud, kuna kohtu hinnangul ei tulnud tegevusloa väljastamisel kohaldada proviisoromandi nõuet.
Kohus otsustas, et ravimiametil oli õigus.
Foto: Shutterstock

Osaühing Nurme Apteek vaidlustas Ravimiameti otsuse, millega väljastati (24.04.2015) üldapteegi tegevusluba Samfred OÜ-le. Samfred OÜ tegevusloa taotluse menetlus algas enne proviisoromandi nõude jõustumist (20.03.2015) ning enne viidatud kuupäeva esitatud taotluste puhul ei pidanud üldapteegi tegevusloa taotleja olema proviisor.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099