Autor: Siret Trull • 8. november 2019

EMO arstid: valmisolekutasu valem on arusaamatu

Eesti Erakorralise Meditsiini Arstide Selts ei ole rahul põhimõtetega, millest lähtuvalt on kujundatud igakuine valmisolekutasu, mida on kavas hakata maksma erakorralist abi osutavate haiglavõrgu arengukava haiglatele.
Jõgeva kiirabi
Foto: Julia-Maria Linna

Tervishoiuteenuste loetellu on kavas lisada erakorralist abi osutavate haiglavõrgu arengukava haiglatele mõeldud kuine valmisolekutasu. Eesti Erakorralise Meditsiini Arstide Seltsi juhatus andis sotsiaalministeeriumile teada, et ei ole rahul esitatud hinnakirjaga ning valmisolekutasu arvutuste põhjendustega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099