Autor: Meditsiiniuudised • 15. november 2019

Konverents vaatab sisse ravimivaldkonda

Meditsiiniuudiste tänasel ravimikonverentsil küsitakse, kas Eesti ravimivaldkond on tuuline koht või seisev vesi.

Üheksandat korda toimuval konverentsil, mis mõeldud neile, kellele läheb korda ravimimaailm, tuleb vestlusringis juttu hetkel teravatest teemadest: Maivi Parv (haigekassa), Tõnis Mölder (Riigikogu), Hele Everaus (Riigikogu), Helmen Kütt (Riigikogu), Riho Tapfer (ravimitootjate liit) ja Kersti Oselin (PERH) arutlevad selle üle, kuidas saavutada väärtus- ja tulemuspõhine tervishoid. Juttu tuleb ka apteegireformist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099