Autor: Meditsiiniuudised • 29. november 2019

Mis on aasta tegu ja kes aasta nägu?

Meditsiin 2020 konverentsil ettekandega üles astuv arstiteadusüliõpilaste seltsi president Ann Leen Mahhov ja varasema aasta meditsiinimõjutaja sotsiaalministeeriumi tervishoiuvõrgu juht Heli Paluste pakkusid oma kandidaadid.
Sotsiaalministeeriumi tervishoiuvõrgu juht Heli Paluste.
Foto: Raul Mee

Heli Paluste: Tooksin välja aasta tegijana Eesti Neuroloogide ja Neurokirurgide Seltsi ja aasta teona nende koostatud insuldihaige käsitlusjuhendi. Selts tegutses vastutustundliku üksmeelse erialaühendusena targalt ja sihikindlalt selle nimel, et insuldihaigete käsitlus Eestis saaks toimima kaasaegsete põhimõtete kohaselt eesmärgiga vähendada suremust ja invaliidistumist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099