• 11.12.19, 13:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Toidu säilimisaega kontrollivad alati pooled tarbijatest

Eesti tarbijad on hakanud rohkem lugema toidu märgistust ja pea pooled vastajatest kontrollivad alati toidu säilimisaega. Teadlikkus toiduhügieenist vajaks aga tõstmist.
Toidu säilimisaega kontrollivad alati pooled tarbijatest
„Peamiselt otsivad tarbijaid pakendilt infot toidu säilimisaja ja koostisosade loetelu kohta, kuid huvi tuntakse ka toote päritolumaa, toitumisalase teabe, lisaainete ja põhikoostisosa koguse vastu,“ ütles uuringut kommenteerides Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai.

Seotud lood

Uudised
  • 04.12.19, 07:00
Listeeriabakter levib Euroopas laiemalt
Listeeriabakteri põhjustatud listerioos liigub ringi Soomes ja Euroopas laiemaltki, Soomes on tervishoiuameti uurimise all kümme juhtumit kümnete haigestunutega, kirjutab Helsingin Sanomat.
Uudised
  • 06.04.18, 08:00
Noorteadlane uurib helikobakteri kahjustusi maksas
Tallinna Tehnikaülikooli aasta noorteadlase tiitli saanud keemia ja biotehnoloogia instituudi geenitehnoloogia osakonna vanemteaduri, rahvusvahelise taustaga rakubioloogi Pirjo Spuuli teadustegevus on keskendunud helikobakteri (Helicobacter pylori) mõju uurimisele inimese maksas.
Uudised
  • 13.09.19, 07:00
Noorukite söömishäirete omapärad
Noorukite puhul saab rääkida eelkõige kahte liiki söömishäiretest, mis algavad valdavalt teismeeas, kirjutab Anne Kleinberg, Tallinna Lastehaigla vaimse tervise keskuse juht.
Töökuulutused
  • 06.01.25, 17:51
Ida-Tallinna Keskhaigla otsib arsti erakorralise meditsiini keskusesse
Kandideerimise tähtaeg: 22.01.2025

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele