Autor: Meditsiiniuudised • 21. juuli 2020

Marja Apteegil oli hea aasta

Kümmekond aastat tegutsenud mõne apteegiga apteegikett Marja Apteek OÜ teenis mullu 116 000 eurot kasumit.
Marja Apteegi sisevaade.
Foto: Facebook

Aasta varem oli proviisor Andre Vetkale kuuluva kolme apteegiga ettevõtte käive 5,3 mln eurot ja kasum 146 000 eurot. Marja Apteegile kuulub tütarettevõte TerviseApteek OÜ, mis omandati eelmise aasta septembris. TerviseApteek OÜ põhitegevus on apteegiteenuse osutamine, sealhulgas ravimite ja apteegikaupade müük. Aruandeaastal majandustegevust ei toimunud, töötajaid polnud; aasta enne seda oli ettevõttel ligi 1000 eurot kahjumit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708