Autor: Meditsiiniuudised • 25. september 2020

Ingerainen: suhelge, suhelge, suhelge!

Inimene saab keset pimedat sügismasendust ja koroonakriisi tõttu valitsevat teadmatust aidata iseennast ja teisi tema ümber omavaheliste suhete hoidmisega. Kivikeste, alkoholi ja tubaka ostmine ei lahenda probleemi, ütles perearst Diana Ingerainen.

Perearst Diana Ingerainen.
Autor: Raul Mee

Tohter soovitas Äripäeva raadio hommikuprogrammis ettevõtjatele olla praegusel segasel ajal oma töötajatega aus ning rääkida ette, mis võib juhtuda. Ta märkis, et inimesed taluvad ka eri haigusi tunduvalt paremini siis, kui tal on selle kohta võimalikult palju infot.

Diana Ingerainenit usutles Neeme Korv.

Saadet saab kuulata SIIT.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708