Autor: Meditsiiniuudised • 9. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Sünnitusabi ja günekoloogia residentuur läbis välishindamise

Tartu Ülikooli sünnitusabi ja günekoloogia residentuuriprogramm sai kolmeaastase akrediteeringu ning Tartu Ülikooli Kliinikumi naistekliinikut hinnati kui tugevat residentuuribaasi. Kohandamaks residentuuriprogrammi Euroopas kokkulepitud nõuetega, soovitasid väliseksperdid pikendada residentuuriõpinguid neljalt aastalt viiele.

Autor: Shutterstock

Akrediteerimise eesmärk on hinnata naistearstide ettevalmistuse ja erialase abi kvaliteeti Euroopas. Hindaja oli Euroopa naistearstide ühendus (ingl European Board and College of Obstetrics and Gynaecology, EBCOG), kes on välja töötanud sünnitusabi ja günekoloogia standardid ning kes pöörab erilist tähelepanu arst-residentide koolituse kvaliteedi parandamisele, teatas Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkond.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708