Autor: Meditsiiniuudised • 28. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Qvalitas valmistub vaktsineerima mobiilsetes tervisekabinettides

Qvalitas Arstikeskuses alustavad jaanuarist tööd kaks mobiilseteks tervisekabinettideks ümberehitatud kaubikut, mis võimaldavad osutada tööandja juures kohapeal vaktsineerimisteenust ning teha nägemiskontrolle.

Autor: Qvalitas

Qvalitas Arstikeskuse teenindusjuhi Anneli Mäeotsa sõnul täiendavad kaks mobiilset tervisekabinetti hästi ettevõtte senist kolme tervisebussi. „Nüüdsest on võimalik ettevõtetes kohapeal teha täpselt samaväärset nägemiskontrolli ning hooajalisi vaktsinatsioone kui arstikeskustes. Mobiilsed tervisekabinetid sobivad hästi ka COVID-19 vaktsineerimiste tegemiseks,“ lisas Mäeots.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708