Autor: Meditsiiniuudised • 9. veebruar 2021

Eakate vaktsineerimine on oluline kõigi jaoks

Eakate vaktsineerimine Covid-19 vastu võib olla reaalne võimalus kogu ühiskonnale siirduda võimalikult kiiresti tagasi enam-vähem tavapärase elu juurde, ütleb Ida-Tallinna Keskhaigla Covid-osakonna juhataja ja sisehaiguste keskuse juhataja Alice Lill.
ITK Covid-osakonna juhataja ja sisehaiguste keskuse juhataja Alice Lill.
Foto: ITK

Kes on eakas inimene? „Lepime kokku, et kui räägime Covid-19 vaktsineerimisest, siis räägime eakate puhul inimestest, kes on üle 65aastased. Miks eakamate inimeste haigestumine Covid-19sse on ohtlikum? Teame, et eakatel on üks või enam kaasuvat haigust, ja teame, et nende haiguste puhul kulgeb Covid-19 oluliselt raskemalt, paraku esineb ka surmajuhtumeid," räägib Alice Lill haigla poolt avaldatud videos.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099