Autor: Meditsiiniuudised • 16. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Lähedased ootavad õdedelt rohkem praktilisi suuniseid

Lähedaste hinnangul jagatakse iseseisva statsionaarse õendusabi osakondades mitmekülgset teavet, mis aitab patsiendiga kodus toime tulla, kuid selle kõrval on ka puudujääke, selgus Tartu Ülikoolis kaitstud magistritöös.

Autor: Shutterstock

Tervishoiuteenuste, sh õendusabi ja hoolduse järjepidevus ning selle tagamine on tänapäeval endiselt tihtipeale probleemne, kuigi sellega seotud kitsaskohti on teadvustatud juba pikemat aega. „Kui eakas patsient ei ole võimeline enda eest seisma, on tähtis teda haiglast välja kirjutades ja edasist tegevust planeerides kaasata lähedasi, kes on patsiendi usaldusisikud,“ rääkis Tartu Ülikooli õendusteaduse õppekava alusel magistritöö kaitsnud Anastassia Org.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708