Autor: Meditsiiniuudised • 23. veebruar 2021

Confido avab kiirkliiniku Tartus

Eesti meditsiinikontsern Confido avab veebruari lõpus Tartu Lõunakeskuses esimese pealinnast väljaspool asuva Confido Kiirkliiniku, kust saab abi ka õhtuti ja nädalavahetuseti.
Foto: Confido

Confido Healthcare Groupi juhatuse liikme Kadi Lamboti sõnul on Confido Kiirkliinikute loomise eesmärk teha meditsiiniline abi Eesti inimestele oluliselt kättesaadavamaks. „Kiirkliinikute populaarsus Tallinnas näitab, et vajadus teenuse järgi on tuntav ja nii avamegi Tartus nüüd oma suurima, 270–ruutmeetrise kiirkliiniku, kust saab nõu ka ilma eelregistreerimiseta ning vajadusel ka õhtuti või nädalavahetusel,“ rõhutas Lambot.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099