Autor: Meditsiiniuudised • 15. märts 2021

Patsiendiohutuse pandeemial on aastas sama palju ohvreid kui koroonal

Eestis tähistatakse tänavu esmakordselt patsiendiohutuse nädalat. Patsiendiohutus on üks kuuest tervishoiu kvaliteedi dimensioonist ja tähendab välditava kahju puudumine tervishoius, selgitab Pärnu Haigla kvaliteediteenistuse juhataja Teele Orgse.
Pärnu Haigla kvaliteediteenistuse juhataja Teele Orgse.
Foto: Raul Mee

Üle maailma tähistatakse sel nädalal kahekümnendat aastat järjest Ameerika Ühendriikidest alguse saanud patsiendiohutuse teadlikkuse tõstmise nädalat. Eesmärgiks on teadvustada patsiendiohutust kui tervishoiu olulist valdkonda, tuletada seda meelde ning ergutada teemal diskuteerima.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099