Autor: Meditsiiniuudised • 16. aprill 2021

HNRK täitis mullusest lepingumahtust 87%

Möödunud kevadel kehtinud eriolukord, mis peatas haiglates plaanilise töö, mõjutas ka Haapsalu Neuroloogilises Rehabilitatsioonikeskuses (HNRK) teenuste osutamist ning keskus majandustulemused jäid tunamullusest kehvemaks.
HNRK juhatuse esimees Kadri Englas.
Foto: Andras Kralla

HNRK majandusaasta aruandes tuuakse välja, et tavapärane töö sai 2020. aastal oluliselt häiritud perioodil 12. märts kuni 18. mai kehtinud riiklikust eriolukorrast ja pärast seda kehtinud tervishoiu hädaolukorrast. Eriolukorra ajal oli peatatud plaanilise ravi osutamise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099