Autor: Meditsiiniuudised • 23. aprill 2021
Ainult tellijatele

USAs kaalutakse sigareti nikotiinitaseme langetamise kohustust

USA presidendi Joe Bideni administratsioon kaalub seaduseelnõu, mis kohustaks tubakafirmadel kõigis sigarettides nikotiinitaset alandama tasemele, kus sigaretid ei oleks enam sõltuvust tekitavad, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Wall Street Journalile.

Autor: Shutterstock

Uus poliitika vähendaks sigarettides kasutatavate kemikaalide taset nii palju, et need ei tekitaks enam sõltuvust või tekitaks sõltuvust vaid minimaalselt. Selle eesmärk on panna miljonid inimesed sigarettidest loobuma või minema üle vähem kahju tekitavatele alternatiividele, näiteks nikotiini sisaldava närimiskummi või e-sigarettide kasutamisele, vahendas Äripäev.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708