Autor: Meditsiiniuudised • 15. juuni 2021

Ida-Tallinna Keskhaigla avab vaskulaarkabineti

Ida-Tallinna Keskhaiglas alustab tööd uudne vaskulaarkabinet, kuhu on oodatud patsiendid mitme piirkonna veresoonte kahjustustega.
Ida-Tallinna Keskhaigla Südamekeskuse juhataja Heli Kaljusaar.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

Vaskulaarkabinet alustab Ida-Tallinna Keskhaigla Südamekeskuse juhataja Heli Kaljusaare sõnul tööd juunis. „Teeme multidistsiplinaarse meeskonna (MDM) ja hakkavad olema multidistsiplinaarsed konsiiliumid kriitilise jalaisheemiaga haigetele. Võtame kõigepealt ette rasked juhud,“ rääkis dr Kaljusaar, lisades, et vaskulaarkabineti avamine tähendab koostööd mitme erineva üksuse vahel: südamekeskus, veresoontekirurgia, haavakabinet, angiograafia kabinet, diabeedikabinet, neuroloogiakeskus ning taastusravi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099