Autor: Meditsiiniuudised • 14. juuli 2021

E-konsultatsioonide arv tegi Pärnu haiglas mullu tohutu hüppe

Pärnu haigla majandusaasta aruandest selgub, et sarnaselt teistele haiglatele mõjutas üleilmne pandeemia olukord ka nende tööd ja seoses COVID-19 viiruse levikuga tuli ümber korraldada haiglas tervishoiuteenuste osutamine.
Pärnu haigla.
Foto: Meeli Küttim

Viiruse leviku perioodil kevadel katkestati haiglas terviseameti korraldusel tavapärane plaaniline töö. Ambulatoorses töös mindi COVID-19 pandeemia esimese laine ajal valdavalt üle kaugvastuvõttudele. Erakorraliste tervishoiuteenuste osutamist ei katkestatud, kuid selle korralduses tehti olulisi muudatusi. Samas jätkati ka onkoloogilisi haigusi põdevatele patsientidele plaaniliste keemiaravi teenuste osutamist eriolukorras, et tagada Pärnumaa patsientidele ravi kättesaadavus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099