Autor: Meditsiiniuudised • 6. august 2021

Ettevõtjad: 80% hõlmatus septembri lõpuks on teostatav

Kui tahame end säästa väga keerulisest sügis-talvest, tuleb saavutada septembri lõpuks 80% hõlmatus vähemalt ühe doosi COVID-19 vastastase vaktsiiniga kõigi üle 12aastaste seas septembri lõpuks, toonitas Tallink Grupp juhatuse esimees Paavo Nõgene.
Tallink Grupp juhatuse esimees Paavo Nõgene.
Foto: Liis Treimann

Paavo Nõgene tutvustas tänasel Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjon istungil tööandjate koostatud strateegilisi ettepanekuid vaktstineerimise paremaks korraldamiseks. Ta toonitas, et paljud neist ettepanekutest oleks soovi korral teostatavad nädalaga ning kui soovime eesmärki saavutada, on alustamisega kiire.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099