Autor: Meditsiiniuudised • 16. august 2021

Karjaimmuunsus muutub järjest enam muinasjutuks

Kui koroonaviirus eelmisel aastal levima hakkas, mängisid valitsused kõikjal karjaimmuunsusele. Tõotatud maale, kus viirus lõpetab plahvatusliku leviku, sest ühiskond on selle vastu kaitstud. See ootus on järjest enam fantaasia, kirjutab Bloomberg.
Foto: Liis Treimann

Eeldati, et pandeemia pidurdub ja hääbub, kui ühiskonnast 60-70 protsendil inimestest on immuunsus kas läbi vaktsineerimise või läbipõdemise. Aga uued viirusetüved, nagu Delta, mis on nakkavam ja kiiremini leviv, tõstavad karjaimmuunsuse taseme kättesaamatutesse kõrgustesse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099