Autor: Meditsiiniuudised • 23. august 2021

Koroonaviirus jookseb teadlastel eest ära

Haiglaravi vajavatest patsientidest on Eestis 20% koroonaviiruse vastu vaktsineeritud. Nakkavam delta-tüvi ja läbimurdejuhud, kus vaktsineeritu nakatub, on viirusega edasise toimetuleku osas küsimusi tekitanud nii Eestis kui mujal maailmas.
Foto: Shutterstock

Vaktsineeritud inimesed nakatuvad koroonaviirusega, aga hetkel on veel segane, kui sageli ning kui palju nad viirust levitavad, vahendas Äripäev Bloombergi. Segane on, kas asi on vaktsiinides, viiruses või hoopis vaktsineeritute muutunud käitumises.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099