Autorid: Äripäev, Mait Kraun • 2. september 2021

Imeravimid, mis tõmbavad investorite tähelepanu

Depressioon, ärevushäired, sõltuvused – need mured on maailmas aina rohkem levinud ning ravimifirmad pole head lahendust leidnud. Teadlased ja paljud investorid aga usuvad, et lahendus võib peituda psühhedeelikumides.
Foto: Shutterstock

Viimaste aastakümnete teadus­uuringud näitavad, et muutunud teadvuseseisundeid esile kutsuvad psühhedeelikumid on meditsiiniliselt ja terapeutiliselt kasulikud ning võivad paljude haiguste puhul konventsionaalseid ravimeetodeid asendama hakata, kirjutas Äripäev.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099