Autor: Meditsiiniuudised • 27. september 2021

COVID-19 haigestumise kasv Harjumaal tõstab süsteemis pinget

Viimaste päevade statistika näitab, et COVID-isse haigestumine kasvab Harjumaal ja Pärnumaal, mis tähendab, et lähinädalatel on oodata seal haiglaravi vajavate inimeste kasvu, ütles ERR-ile terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Urmas Sule.
Terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Urmas Sule.
Foto: Eiko Kink

"Praegu on näha, et haigus hakkab pöörduma, ja alati kõige murelikumaks teeb meditsiinisüsteemi see, kui haigus liigub Harjumaale, sest siin on võrreldamatult kõige suurem hulk eestimaalasi," ütles Sule ERRile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099