Autor: Meditsiiniuudised • 1. oktoober 2021

Lastehaiglas täismaja: küll mitte COVID-19 tõttu

Tallinna Lastehaigla viirushaiguste osakond on pilgeni täis, kuid ühtegi COVID-19 tõttu hospitaliseeritud last seal veel pole, küll aga hulgaliselt teiste viirushaiguste käes kannatajaid, rääkis lastehaigla pediaatriakliiniku juht Reet Raukas.
Tallinna Lastehaigla peasissekäik.

Kui peaks olukord viirustega hullemaks minema, ei jää Raukase sõnul muud üle, kui õue püstitada sõjaväetelk – sest ka nende traumaosakond koos osade voodikohtadega on remondis ja laienemisruumi eriti ei ole.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708