Autor: Äripäev • 5. oktoober 2021

Chemi-Pharmi juhi ristsed pandeemias: pöörane kasv tuli koos pisaratega

Nõudlus keemiatööstuse Chemi-Pharm toodete järele kasvas pandeemiaga hüppeliselt, mis tähendas käibe mitmekordistamist ja töötajaskonna poole võrra suurendamist. Aga ka pisaraid.
Keemiatööstuse Chemi-Pharm juhtimine on jagatud kahe juhi vahel. Ettevõtte tegevjuht ja sissepoole suunatud asjadega tegeleb viimased seitse aastat Kristo Timberg. Tööstuse rajaja Ruth Oltjer on ettevõtte juhataja ja tegeleb välissuhtlusega.
Foto: Andras Kralla

Kuidas juhtida tööstust pöördelisel ajal nii, et organisatsioon sellest hästi ja tervelt välja tuleks, kuidas õpilasfirmas kõikide vigade ära proovimine sillutas Kristo tee juhtimiseni ning kuidas luua ja ehitada muutustele avatud organisatsiooni ning kaoses korda leida, see tuleb jutuks värskes saates "Juhi jutud". Saates on külas Chemi-Pharmi tegevjuht Kristo Timberg.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099