Autor: Meditsiiniuudised • 7. oktoober 2021

Kadai: vaktsineerimine leevendagu raskeid tagajärgi

Õiguskantslerit hetkel peamiselt koroonakriisi osas nõustava Martin Kadai hinnangul peaks vaktsineerimise peamine rõhuasetus olema suunatud koroonanakkuse raskete tagajärgede leevendamisele, mitte niivõrd viiruse ringluse pidurdamisele.
Vaktsineerimine peaks leevendama raskeid tagajärgi

Üldistele andmetele tuginedes on vaktsineerimise edenemine tema arvates ootuspäraselt saavutanud platoo, kusjuures mitte vaktsiinide või tõenäoliselt ka vaktsineerimise teenuse halva kättesaadavuse, vaid ennekõike inimeste huvi vähenemise tõttu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099