Autor: Meditsiiniuudised • 15. november 2021

Confido kirurgiakeskuse juhiks sai Leonhard Kukk

Viimased 19 aastat Põhja-Eesti Regionaalhaigla kirurgiakliiniku juhataja ning PERHi uroloog-ülemarstina töötanud Leonhard Kukk asus ametisse Confido kirurgiakliiniku juhi ja praktiseeriva uroloogina.
Confido kirurgiakeskuse juhiks sai doktor Leonhard Kukk.
Foto: Confido

Confido juhatuse esimehe Risto Lauri sõnul tähendab ülikogenud tipparsti liitumine Confido meedikute kollektiiviga seda, et ettevõte võtab nüüd kiirema kursi kirurgilise diagnostika ja ravi võimaluste laiendamisele ambulatoorsete vastuvõttude ja päevakirurgia osas ning tahab alustada ka statsionaaris operatsioonide tegemist. "See suund võimaldab Confidol perspektiivis pakkuda täiendust juba toimivale riiklikule meditsiinisüsteemile, parandada koroonakriisi-järgse plaanilise ravi kättesaadavust Eesti patsientidele ning suurendada tulevikus ka välispatsientide hulka ehk Eesti tipptasemel meditsiiniteenuste eksporti," märkis Laur.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099