Autor: Meditsiiniuudised • 19. november 2021

GALERII: ravimikonverentsil lahati kriisi mõju

Neljapäeval peetud Meditsiiniuudiste tänavusel ravimikonverentsil "Kriis: hoog või pidur?" lahati kriisi mõju valdkonnale.
Ravimikonverentsil lahati kriisi mõjusid.
Foto: Kaarel Tigas

Konverentsil räägiti ravimipoliitika uuendustest ja apteegisektori arengust, paberinfoleheta haiglaravimitest, uudsetest bioloogilistest ravimitest, Eesti ravimitööstusest TBD-Biodiscovery, 3D-prinditavatest ravimitest, piiriülestest terviseandmetest ja digiretseptist, ravimite utiliseerimisest apteegis ning venekeelsete apteekrite tööst kvaliteedijuhise valguses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708