Autor: Meditsiiniuudised • 17. jaanuar 2022

Haigekassa tahab vaimse tervise probleemiga inimesele abi kiiremini kättesaadavaks muuta

Haigekassa kaardistas depressiooniga tööealise inimese raviteekonna ning seab järgnevatel aastatel eesmärgiks arendada ennetus- ja edendustegevusi ja tugevdada mitmete osapoolte tööd, et õige abi oleks vaimse tervise probleemiga inimesele edaspidi kiiremini kättesaadav.
Haigekassa tahab vaimse tervise probleemiga inimesele abi kiiremini kättesaadavaks muuta.
Foto: Shutterstock

Kaardistuse eesmärk oli mõista, milliseid probleeme tuleb ette vaimse tervise murega inimese ja selle valdkonna spetsialisti teekonnal. Koostöös spetsialistide ja abivajajatega selgitati välja valdkonna arenguvajadused ning võimalikud lahendused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708