Autor: Margot Vent • 10. märts 2022

Haiglad on COVIDi suhtes lootusrikkad

Ehkki kõigis haiglates COVIDpatsientide osas veel märgatavat langust ei ole, on haiglad lähiaja osas lootusrikkad.
Haiglad on COVIDi suhtes lootusrikkad.
Foto: Shutterstock

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse liikme-ülemarsti prof Peep Talvingu sõnul haiglaravi tasemel esialgu COVID-patsientide osas märgatavat langust ei ole, aga ollakse lootusrikkad. "Loomulikult teeme plaanilist tööd kogu meie võimekuse ulatuses. Viimase kahel nädalal oleme Põhja meditsiinistaabi piirkonna haiglates vähendanud kokku 20 COVIDravikohta ja PERHis teeme plaanilist statsionaarset ravitööd ca 90% ulatuses tavapärasest mahust. Samas jah, mitte-aegkriitilise murega inimesed on pidanud oma ravi ootama ja selle töö jaoks võimendame oma tööd esimesel võimalusel," rääkis ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099